Oxygenera

Tratamente faciale realizate cu Oxygenera

Oxygenera un nou concept ce detine 4 tehnologii revolutionare inglobate acum intr-un singur echipament ce ofera rezultate dovedite in reintinerirea faciala.


Microdermoabraziune + Oxigenare Hiperbarică + Mezoterapie Virtuală
45 min – 270 lei

Oxygenera Pro All in One – CLASSIC
Este un tratament de lifting instant ce stimulează sinteza colagenului, are efecte antiacneice notabile, este hidratant, bogat în multivitamine, antioxidanți etc (în funcție de ten). Îmbină microdermoabraziunea, oxigenarea hiperbarica cu mezoterapia virtuală, radiofrecvență, Soft Laser si pulverizarea unui ser minune din gama Institute BCN Classic.
60 minute – 360 lei

Oxygenera Pro All In One – COCKTAIL Q10
Tratament de lifting instant ce se realizează prin pulverizarea unui mix de fiole din gama Cocktail. Acestea conțin combinații ideale de ingrediente atent selecționate, concepute pentru nevoile fiecărui tip de ten. Având un conținut ridicat de acid hialuronic, elastină, coenzima Q10, multivitamine, antioxidanți și alte ingrediente minune, acest tratament este hrană vie pentru tenul tău! Tratamenul îmbină microdermoabraziunea și oxigenul hiperbaric cu mezoterapia virtuală, radiofrecvența si Soft Laser.
60 minute – 430 lei

Microdermoabraziunea cu particule de diamant are rolul de a exfolia și de a îndepărta celulele moarte de la suprafața pielii fiind în acest fel un pas pregătitor pentru infuzia cu oxigen hiperbaric.

Oxigenarea hiperbarică : concentratele active din fiolă se pulverizează cu ajutorul aerografului. Acestea au la bază colagen, elastina, acid hialuronic și coenzima Q 10 si sunt introduse în piele datorită puterii oxigenului hiperbaric. Substanțele acționează din interior catre exterior și reduc ridurile, tratează acneea și petele pigmentare.

Mezoterapia virtuală: este o terapie inovatoare de excepție fiind printre puținele tratamente ce permit introducerea în profunzime a substanțelor active. De regulă dintre ingredientele unei creme doar 5% ajung efectiv în profunzime. Cu ajutorul mezoterapiei, dintr-o singură aplicare, pătrund 95% dintre ingredientele active în straturile profunde ale pielii. De asemenea previne apariția ridurilor și stimulează regenerarea celulară.

Terapia cu radiofrecvență multipolara are rolul de a compacta fibrele de colagen și elastină și are un intens efect de lifting și de redobândire a tonusului facial.

Photoon Oxygen Mask – InfraRed Soft Laser – ajută la infuzarea ingredietelor active și are rol de oxigenare și stimulare celulară la nivelul straturilor profunde ale pielii.

Oxygenera Pro Cocktail BCN BASE
60 minute – 470 lei

Este un tratament revoluționar ce realizează redensificarea straturilor de colagen prin acțiunea sinergică a radiofrecvenței multipolare cu ajutorul unei fiole BCN BASE cu conținut complex ce vizează cele mai multe dintre nevoile specifice ale tenului. Rezultatele sunt vizibile și se mențin până la 4 săptămâni. Excepțional substitut pentru procedurile botox.

Oxygenera Pro All in One BCN Hialuronyc acid 3,5% + fiolă individuală adaptată particularităților tenului
75 minute – 670 lei

Efect intensiv de lifting ce redefinește contururile feței în mod progresiv și se menține pe parcursul a 4 săptămâni de la utilizare. Rezultatul este similar filler-elor cu acid hialuronic și are spectru de acțiune până la o lună. Microdermoabraziune + Oxygenare hiperbarică + Radiofrecvență facială multipolară + masca Infra Red Soft Laser.

Sinergy Lift BCN CLASSIC
Oxigen hiperbaric, radiofrecvență facială multipolară, mască cu cărbune activ și acid glycolic Pevonia. Pentru tenul încărcat care prezintă riduri de expresie.
60 minute – 479 lei

Sinergy Radiant Skin BCN CLASSIC
Oxigen hiperbaric, radiofrecvență facială multipolară, Lumafirm Repair Mask Pevonia. Pentru tenul cu aspect tern, neuniform.
60 minute – 479 lei

Sinergy Micro – pores BCN CLASSIC
Oxigen hiperbaric, radiofrecvență facială multipolară, Green Apple Mask Pevonia. Se adresează tenului mixt sau cu tendință acneică.
60 min. – 379 lei

Rezervare și Plată Online