Despre Noi

Filosofia Forest Retreat & Spa se ramifica prin 5 puncte: relaxare, fitness, nutritie, educație si prietenie. Idealul nostru este sa ne ajutăm oaspeții să creeze ritualuri de wellness bazate pe încredere, sa își descopere propriile nevoi si dorințe si să se redescopere pe sine in armonie completă cu natura.

Misiunea noastra este sa oferim servicii de cel mai înalt rafinament oaspeților ce apreciază nu doar o ambianța caldă si relaxantă, ci si energizanta deopotrivă. Avem o deosebita încredere in interconexiunea dintre corp, spirit si pamânt si sperăm să aducem un plus acestei relații. Forest Retreat & Spa este gazda acelor oaspeți ce iși doresc pace in lume si simt ca o pot iniția din interior.

La Forest Retreat & Spa, echipa noastra reprezintă cea mai importantă resursă în îndeplinirea angajamentului față de oaspeți. Prin respectarea principiilor de încredere, onestitate, respect, integritate si dăruire, ne nutrim si maximizam talentul de care vor beneficia atat fiecare individ, cat si compania.

Forest Retreat & Spa cultiva un mediu de lucru in care se valorează diversitatea, calitatea vieții este stimulata, aspirațiile individuale sunt împlinite, iar povestea Forest Retreat & Spa este confirmată.

Echipa Noastra

Broșura noastră