Spa & Wellness

Proiectul Forest Retreat & Spa este unul cu suflet…din dragoste pentru oameni și un stil de viață sănătos!

Te invităm în lumea noastră spa, înnobilată cu design autentic, un loc în care frumusețea, confortul, cunoștințele și atenția personalizată sunt combinate armonios pentru a crea o experiență revigorantă de neuitat. Fiind punctul de atracție al complexului, centrul spa este întins pe o suprafață de 2500 mp. Elementele naturii se regăsesc atât în designul interior al spa-ului (lemn, piatra naturală, pereți verzi vii, etc.), cât și în meniul de terapii bazat pe ingrediente naturale si produse fitoterapeutice, natura fiind sursa de vindecare holistica pentru oaspeții care ne calcă pragul.

Aflat în mijlocul naturii, complexul este destinația care îți revitalizează mintea, corpul și spiritul. Poți beneficia de o detensionare a întregului organism în fiecare zi a anului. Nutriție, relaxare, fitness, terapie…toate cu amprenta Forest!

Simțurile tale vor fi învăluite de aromele delicate ale Centrului Spa, fie că optezi pentru Magic Garden – micul colț de rai ce te revitalizează, camere de terapie individuală sau de cuplu care te așteaptă cu o gamă variată de masaje, tratamente corporale și faciale care reduc durerile, detoxifică, hrănesc și hidratează pielea cu ajutorul produselor profesionale de la Pevonia Botanica, dușuri emoționale cu cromoterapie si aromaterapie, fântâna cu gheață care, folosită cu regularitate, redă fermitatea pielii, saune finlandeze și umede cu aromă de mentă, salina cu sare de Himalaya ale cărei efecte includ curățarea tractului respirator, reducerea frecvenței tusei, rol bactericid și bacteriostatic asupra florei microbiene patogene din sistemul respirator. Piscina poate fi folosită atât pentru exerciții fizice: aqua gym, înot, cât și în scopuri terapeutice, fiind dotată cu jacuzzi, doua gheizere și sistem de masaj cervical.

Sănătatea si nutriția joacă un rol esențial în menținerea stării de bine. De aceea, în cadrul centrului spa vă oferim deserturi raw – vegane, sucuri și smoothie-uri naturale din fructe si legume proaspete potrivite pentru un stil de viață sănătos!

Ești o personă mai activă? Te poți bucura de baza noastră de agrement formată din doua terenuri de tenis, teren de fotbal cu iarba sintetică, teren multifuncțional sau sala de fitness dotată cu aparatură modernă.

Broșură Masaje   Broșură Tratamente Faciale

Body and Mind Therapy

Acest tratament consta in echilibrarea chakrelor si actioneaza la nivel mental si emotional.

Afla mai multe

Aromatherapy Face&Body Massage

Un masaj complet al fetei si corpului, destinat relaxarii musculare si hidratarii.

Afla mai multe

Deep muscle release

Un masaj profund care vizeaza detensionarea musculara in scopuri de detoxifiere si reducere a durerilor.

Afla mai multe