Revelion de poveste

Revelion de poveste
(30 decembrie – 3 ianuarie)

Cumpără

Gânduri mărețe pentru un început de An Nou! Ți-am pregătit un mix special ce îmbina diversitatea unui cuisine nobil, vitalitatea divertismentului de calitate si confortul momentelor Spa. La Forest Retreat & Spa te așteptăm cu un meniu nu doar elegant si sofisticat, ci îmbogățit cu darul ospitalitații și răsfățul centrului Spa. Căldura zâmbetului, emoția momentelor magice de decembrie sunt amprenta Forest… pentru că doar aici dorințele se împlinesc.

Pachete disponibile:
3 nopți de cazare și 4 zile acces spa + 2 masaje de 50 de minute – All inclusive – 3000 lei/ persoana *
4 nopți de cazare și 5 zile acces spa + 2 masaje de 50 de minute– All inclusive – 3400 lei/ persoana *

*Pentru copii se percepe tarif suplimentar de 200 lei/zi

Program pachet Revelion

30 Decembrie
14:00 Check-in
15:00-17:00 Prânz

Spa & Wellness
20:00 Cină de bun venit, foc de tabără, vin fiert, muzică și voie bună

31 Decembrie
08:30-10:00 Servirea micului dejun
13:00-15:00 Masa de prânz
16:00 Animatii pentru copii (face painting, baloane cu heliu, sesiune foto)
20:30 Cină festivă, spectacol de artificii, lampioane, muzica live cu invitați surpriză, candy bar și fântână de ciocolată
Tombolă cu surprize

01 Ianuarie
11:00-15:00 Prânz
15:00 Spa & Wellness
20:00 Cină festivă și multe alte surprize

02 Ianuarie
08:30-10:30 Servirea micului dejun
11:00 Aqua Gym
12:00 Check-out
Spa & Wellness

MENIU REVELION 31.12.2020
•Gustare rece
– Mille foi foresta cu hribi și spanac
– Nero polenta cu baby caracatiță
– Mini cupcakes cu brânză de capră și rodie
– Ceviche de ton picant cu chivas
– Panacotta Formagge cu jeleu de mango
– Terina de pește oceanic în crustă de alge
– Fumme de gâscă cu papaia
– Baghetă aromata cu fistic
– Tartar de vițel în crustă de permezan
– Mousse de foigras cu rozinchine
– Terină de mistreț cu alune de pădure
– Medalion de curcan cu verdețuri aromate
– Spicy Chutney de mere verzi

• Gustare Caldă
– Raviolli cu ragu de vițel în sos de unt și spumă parmezan

• Fel baza I
– Spadă blanchată cu piure de morcovi risotto rose și sos de lima

• Fel de bază II
Tresso de vitel cu piept de gâscă cu piure de păstârnac și cartofi parizieni cu sos de mure

• Desert
– Tort black forest cu ciocolată belgiană și mentă

BRUNCH 01.01.2021
– Ciorbă de burtă
– Ciorbă de perișoare + Plachie cu mix de pești + Platouri cu brânzeturi
– Ciorbă de curcan locale și internaționale
– Friptură de porc și curcan
– Piftie de porc și curcan
– Bufet de salate ( beouf, oriental, vinete, ciuperci, etc.)
– Garnituri diverse ( cartofi, legume, mămăliguță, etc.)
– Garnitură de mistreț
– Salate de varză murată, asortate, etc.
– Bufet dulce cu diverse prăjituri ( mere, dovleac, brânză dulce, cu nucă, etc) + lapte, unt, gem, fructi, cereale, suc natural.

MENIU CINĂ 01.01.2021
• Aperitiv rece
– Box atlantic salad cu icre de somon și tartar de crab cu vinegreta

• Aperitiv cald
– Camembert în crustă de susan negru stufat cu nuci, miere și struguri în pat de verdețuri

• Fel de bază
– Steack porc rack cu asparagus, cartofi pont neuf și sos de porto cu ciuperci de pădure

• Desert
– Tartă limoncello cu fructul pasiunii și spumă caramelizată

Cumpără