Echipa

Echipa Forest Retreat & Spa

Proiectul Forest Retreat & Spa este unul cu suflet, creat din dragoste pentru oameni și un stil de viață sănătos!
Te invităm în lumea noastră spa, înnobilată cu design autentic, un loc în care frumusețea, confortul, cunoștințele și atenția personalizată sunt combinate armonios pentru a crea o experiență revigorantă de neuitat.

Receptie

Caldura zambetului ,,de acasa’’ ne da mereu siguranta ca Forest este locul potrivit. Confortul si delicatetea aromelor Complexului Spa te transpun intr-un loc plin de caldura, innobilat cu rafinament si bun gust.

Terapeuti

Te așteaptăm cu o gamă variată de masaje, tratamente corporale și faciale care vă vor ajută să vă regasiți echilibrul fizic-mental, să vă reîncărcați energetic si sa gasiti o armonie perfecta intre sanatate si frumusete.

Fitness

Sanatatea, vitalitatea si energia pozitiva sunt principalele elemente ce confera calitate vietii. Pentru a va mentine in forma fizica optima, complexul dispune de o sala de fitness dotata cu aparatura ultramoderna. Antrenorul personal iti va oferi un plan de exercitii adaptate nevoilor organismului tau si iti poate stabili un program de nutritie personalizat.

Restaurant

Misiunea noastra este sa oferim o experienta memorabilia fiecarui client care ne calca pragul. Meniul a la carte pe care il propunem este inspirit din bucataria internationala, fiind conceput cu preparate sofisticate care isi au radacinile in pasiunea pentru gusturile alese.