Oxygenera Pro All In One – COCKTAIL Q10

Oxygenera Pro All In One – COCKTAIL Q10

60 minute – 430 lei

Tratament de lifting instant ce se realizează prin pulverizarea unui mix de fiole din gama Cocktail. Acestea conțin combinații ideale de ingrediente atent selecționate, concepute pentru nevoile fiecărui tip de ten. Având un conținut ridicat de acid hialuronic, elastină, coenzima Q10, multivitamine, antioxidanți și alte ingrediente minune, acest tratament este hrană vie pentru tenul tău! Tratamentul imbină microdermoabraziunea și oxigenul hiperbaric cu mezoterapia virtuală, radiofrecvența și SoftLaser.

Microdermoabraziunea cu particule de diamant are rolul de a exfolia și de a indepărta celulele moarte de la suprafața pielii fiind in acest fel un pas pregătitor pentru infuzia cu oxigen hiperbaric.

Oxigenarea hiperbarică : concentratele active din fiolă se pulverizează cu ajutorul aerografului. Acestea au la bază colagen, elastina, acid hialuronic și coenzima Q 10 si sunt introduse in piele datorită puterii oxigenului hiperbaric. Substanțele acționează din interior către exterior și reduc ridurile, tratează acneea și petele pigmentare.

Mezoterapia virtuală : este o terapie inovatoare de excepție fiind printre puținele tratamente ce permit introducerea in profunzime a substanțelor active. De regulă dintre ingredientele unei creme doar 5% ajung efectiv in profunzime. Cu ajutorul mezoterapiei, dintr-o singură aplicare, pătrund 95% dintre ingredientele active in straturile profunde ale pielii. De asemenea previne apariția ridurilor și stimulează regenerarea celulară.

Terapia cu radiofrecvență multipolară are rolul de a compacta fibrele de colagen și elastină și are un intens efect de lifting și de redobândire a tonusului facial.

Photoon Oxygen Mask – InfraRed Soft Laser – ajută la infuzarea ingredientelor active și are rol de oxigenare și stimulare celulară la nivelul straturilor profunde ale pielii.

Rezervare și Plată Online


Share

Oxygenera Pro All In One – COCKTAIL Q10