Oxygenera

Tratamente faciale realizate cu Oxygenera

Oxygenera un nou concept ce detine 4 tehnologii revolutionare inglobate acum intr-un singur echipament ce ofera rezultate dovedite in reintinerirea faciala.


1. Microdermoabraziune + Oxigenare Hiperbarica + Mezoterapie Virtuala – 45 min – 250 lei

2. Oxygenera Pro All in One – CLASSIC -tratament de lifting instant ce stimuleaza sinteza colagenului, este antiacneic, hidratant, bogat in multivitamine, antioxidanți etc (în funcție de ten). Îmbină microdermoabrazounea, oxigenarea hiperbarică cu mezoterapia virtuală, radiofrecvența, Soft Laser si pulverizarea unui ser minune din gama Institute BCN Classic. – 60 minute – 340 lei

3. Oxygenera Pro All In One -COCKTAIL – tratament de lifting instant ce se realizează prin pulverizarea unui mix de fiole din gama Cocktail. Acestea conțin combinații ideale de ingrediente atent selecționate, concepute pentru nevoile fiecărui tip de ten. Având un conținut ridicat de acid hialuronic, elastină, coenzima Q10, multivitamine, antioxidanți și alți ingredienți minune, acest tratament este hrană vie pentru tenul tău! Tratamenul îmbină microdermoabraziunea, oxigenul hiperbaric cu mezoterapia virtuală, radiofrecvența și Soft Laser. – 60 minute- 410 lei
Microdermoabraziunea cu particule de diamant are rolul de a exfolia și de a îndepărta celulele moarte de la suprafata pielii, reprezentand un pas pregatitor pentru infuzia cu oxigen hiperbaric;

Oxigenenarea hiperbarică : concentratele active din fiolă se pulverizează cu ajutorul aerografului, acestea având la baza colagen, elastina, acid hialuronic, coenzima Q 10 și fiind introduse in piele datorita puterii oxigenului hiperbaric. Substantele actioneaza din interior catre exterior si reduc ridurile, trateaza acneea si petele pigmentare.

Mezoterapia virtuala – reprezintă o terapie inovatoare de exceptie, fiind printre putinele tratamente ce permit introducerea in profunzime a substantelor active. De regula, din ingredientele unei creme, doar 5% ajung efectiv in profunzime. Cu ajutorul mezoterapiei, dintr-o singura aplicare patrund 95% din ingredientii activi in straturile profunde ale pielii. De asemenea, previne apariția ridurilor și stimulează regenerarea celulară.

Terapia cu radiofrecventa multipolara are rolul de a compacta fibrele de colagen si elastina, avand un intens efect de lifting si de redobandire a tonusului facial.

Photoon Oxygen Mask – InfraRed Soft Laser – ajută la infuzarea ingredietelor active și are rol de oxigenare si stimulare celulara la nivelul straturilor profunde ale pielii.

PACHETE OXYGENERA

Microdermoabraziune + Oxigenare Hiperbarica + Mezoterapie Virtuală
• 1 ședință – 250 lei
• 3 ședințe – 640 lei
• 5 ședințe – 940 lei

Oxygenera Pro All in One – CLASSIC
• 1 ședință – 340 lei
• 3 ședințe – 870 lei
• 5 ședințe – 1280 lei

Oxygenera Pro All in One – COCKTAIL

• 1 ședință – 410 lei